Єднак Степан Богданович

старший викладач
Викладач дисциплін:
Оркестровий клас
Оркестрове диригування
Основи композиції та імпровізації
Основи вокального аранжування
Інструментознавство та інструментовка

 

<strong>Персональна інформація</strong><strong>Основні публікації</strong><strong>Діяльність</strong><strong>Контакти</strong>

Єднак Степан Богданович (26.01.1974), старший викладач. Освіта – Військовий інститут при ДУ «Львівська політехніка», кваліфікація – військовий диригент, артист оркестру, викладач.

Навчально-методичний посібник «Вибрані твори для концертного оркестру»  видавництво «Плай» 2009р.

Збірка творів «Станіславські партитури»  видавництво «Тіповіт» 2011р.

Навчально-методичний посібник «Три оркестрових дефіле»  видавництво «Фоліант» 2020р

У 2005 році починає працювати на кафедрі інструментально-виконавського мистецтва Інституту мистецтв Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, де викладає оркестровий клас, фах, диригування.

З 2008 року по сьогодні на Обласному телеканалі «Галичина» виходить авторська програма «Спробуй наживо», в якій є ведучим.

У 2012 році очолює народний аматорський духовий оркестр «Дивертисмент». У 2015 році колективу надають статус «муніципального». Колектив приймає участь у багатьох заходах міста Івано-Франківська та області.

У 2016 році створює інтернет-сайт «Українські партитури», де представлено близько 300 партитур для різних складів ансамблів, оркестрів, хорів. За час роботи сайту відбулося понад 12000 завантажень. Слід зауважити, що сайт є безкоштовним, що дає можливість колективам та виконавцям поширювати українське мистецтво як в Україні, так і за її межами.