Перші кроки в науці: вітаємо Вікторію Гоян із успішним виступом на конференції!

Щиро вітаємо нашу студентку кафедри виконавського мистецтва, вихованку доцента кафедри музичної україністики та народно-інструментального мистецтва, кандидата мистецтвознавства Ірини ПАЛІЙЧУК з курсу “Музична критика” ОП “Сольний спів” першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 025 Музичне мистецтво Вікторію ГОЯН із першим науковим виступом на ІІ Всеукраїнській науково-практичній конференції “Естрадно-вокальне мистецтво: історія, теорія, практика”, яка відбулася 4 червня у ЗВО “Університет Короля Данила”.

Вікторія вразила всіх своєю доповіддю на тему “Рок-гурт “The HARDKISS” про війну”, де детально охарактеризувала останні роботи колективу – трек “Як ти?” та міні фільм “00:00”, які демонструють незламність та мужність нашого народу в надзвичайно важкий для країни, воєнний час.

Висловлюємо щиру подяку завідувачці кафедри естрадно-вокального мистецтва ЗВО “Університет Короля Данила”, кандидату мистецтвознавства, доценту Наталії Анатоліївні ТОЛОШНЯК за запрошення взяти участь у конференції!

Особлива подяка науковому керівникові, доценту Ірині ПАЛІЙЧУК, за професійну підтримку та наставництво, що допомогли Вікторії досягти цього успіху.

Вітаємо Вікторію та бажаємо нових творчих злетів і наукових здобутків!