Концерт-іспит з ОВПВ за мотивами мюзиклу «Звуки музики»

20 червня в Актовій залі Навчально-наукового інституту мистецтв відбувся Концерт-іспит з дисципліни «Основи вокально-практичного виконавства», творчий керівник, викладач кафедри виконавського мистецтва, кандидат мистецтвознавства, заслужена артистка України Наталія Степанівна Шевченко. Під супровід провідного концертмейстера кафедри Вікторії Пантелеймонівни Яковійчук та за допомогою режисури Андрія Довбуша, студенти виконали та поставили сценки і окремі номери з мюзиклу «Звуки музики» Річарда Роджерса та Оскара Гаммерштайна.

Перед комісією ОП «Сольний спів» та глядачами виступали студенти: Вікторія Гоян, Анастасія Какапич, Андрій Маковей, Ольга Куцела, Юрій Грушецький, Олег Антошків, Анастасія Ткачук, Анна Шабхазян, Вікторія Танасійчук, Марина Юрків, Марія Багрій, Анна Ковбаснюк, Аліна Яремина, Анна Качанська, Марія Євчук, Христина Сорока та їхні однокурсники.
Творчий керівник після виступу студентів поділилася дописом  в соціальній мережі Фейсбук, кажучи: “Я вже неодноразово у «stories» висловлювала своє захоплення від співпраці зі студентами-вокалістами Інституту мистецтв ПНУ !!! Це потрібно відчути і пережити. Ці молоді люди окриляють і надихають. Невимовно радію від співтворчості з талановитими молодими людьми, з тими, хто прагне не зупинятися, зростати професійно! У цій справі, як відомо, меж немає!

НАШ КОНЦЕРТ – ЦЕ МАЛЕНЬКИЙ КРОК У ЗДІЙСНЕННІ ВЕЛИЧЕЗНОЇ МРІЇ!

Безмежно дякую усім причетним!”