Остап Зелик виборов 3-є місце в International Anton Rubinstein Competition 2023

21-22 жовтня 2023 р. проводився International Anton Rubinstein Competition 2023 на базі Міжнародної музичної академії ім. Антона Рубінштейна (м. Дюссельдорф, Німеччина).

“Протягом багатьох років International Anton Rubinstein Competition користується великим резонансом. Особливо в часи, позначені глобальною кризою, як ніколи важливо пропонувати молодим музикантам під час навчання та на початку кар’єри платформи, де вони зможуть випробувати свої навички та показати себе публіці. Саме тому з вересня 2021 року наші конкурси проводяться в режимі онлайн, що дозволяє брати участь кандидатам з усього світу.
Проведення онлайн-конкурсів забезпечує молодим учасникам особливо велику аудиторію, оскільки відео всіх фіналістів документуються на нашому веб-сайті, а переможці оголошуються на наших платформах соціальних мереж.
До складу журі увійшли викладачі Міжнародної музичної академії Антона Рубінштейна та імениті гості.” – читаємо на сторінці конкурсу.

Ми щиро вітаємо з призовим місцем в категорії WOODWIND – SAXOPHONE, лауреата 3-ої премії Остапа Зелика (саксофон) – магістранта кафедри виконавського мистецтва Навчально-наукового інституту мистецтв Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника.

Вітаємо теж за високу професійну майстерність викладача переможця – доцента кафедри виконавського мистецтва, заслуженого працівника культури України Мельника Олександра Юліановича, та провідного концертмейстера кафедри Степанець Майю Олександрівну.

Щиро радіємо успіхам Остапа та бажаємо йому творчих успіхів у майбутньому та нових перемог!