Вступ 2022: реєстрацію для участі в національному мультипредметному тестуванні(НМТ) продовжено до 19 квітня

З огляду на ситуацію в державі Міністерство освіти і науки України ухвалило рішення про продовження термінів формування реєстраційних карток для участі в національному мультипредметному тестуванні. Такі картки можна сформувати до 19 квітня.

 

Зазначимо, що якщо ви цього року закінчуєте здобувати повну загальну середню освіту (учень/учениця ліцею, гімназії чи студент/студентка ІーІІ курсу коледжу) і ще не зареєструвалися для участі в ЗНО (навіть не створили реєстраційної картки) ー до 19 квітня, будь ласка, створіть реєстраційну картку. Якнайуважніше поставтеся до заповнення таких її полів: прізвище, ім’я, по батькові (за наявності), дата народження, серія (за наявності), номер паспортного документа, номер мобільного телефону. Ці дані є важливими не лише для участі в тестуваннях, а й для подання вами документів для вступу.

Детальніше на сайті Українського центру оцінювання якості освіти 

Нагадуємо

Замість традиційного ЗНО для вступу на бакалаврат цього року заплановано проведення національного мультипредметного тесту (НМТ). Щоб узяти участь у цьому тестуванні, потрібно до 19 квітня зареєструватися на сайті Українського центру оцінювання якості освіти.

Найважливіший документ учасника/учасниці традиційного ЗНО ー Сертифікат учасника ЗНО (документ із його/її фотокарткою і переліком предметів, вибраних для складання). Для участі в НМТ цей документ не потрібен, однак для комунікації з учасниками (підтвердження бажання взяти участь у тестуванні, вибір очікуваного міста перебування на час тестування тощо) буде використано Інформаційну сторінку учасника ЗНО. Доступ до неї здійснюється за номером та PIN-кодом, зазначеними в сертифікаті.

Тим, хто вже має сертифікат, потрібно обов’язково занотувати його номер і PIN-код, аби надалі використовувати їх для входу на свою Інформаційну сторінку.

Якщо абітурієнт реєструвався для тестування, але немає ані сертифіката, ані інформації про його номер та PIN-код, найближчим часом Український центр оцінювання якості освіти повідомить, як дізнатися дані для входу на свою інформаційну сторінку.