Концерт студентів класу професора Петра Вакалюка в ДМШ м. Калуш

Сьогодні, 5-ого квітня 2023р., відбувся Концерт класичної музики студентів класу професора кафедри виконавського мистецтва, кандидата мистецтвознавства, заслуженого діяча мистецтв України Петра ВАКАЛЮКА. У концерті прозвучали твори вітчизняних та зарубіжних композиторів.

Завдячуючи адміністрації Калуської дитячої музичної школи , концерт пройшов в концертному залі музичної школи для учнів і викладачів відділу духових та ударних інструментів ДМШ, та студентів і викладачів Фахового коледжу культури і мистецтв м. Калуш

В концерті приймали участь студенти Кафедри виконавського мистецтва Навчально-наукового інституту мистецтв Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника та Івано-Франківського музичного фахового коледжу імені Дениса Січинського, клас професора Петра Вакалюка, концертмейстери – Владислав Пірус та Дарина Матієва.

Щиро вдячні за теплі слова, на завершення концертної програми, директорці ДМШ м. Калуш Середа Зоряні Тарасівні, завідувачу відділу духових та ударних інструментів Шалаті Івану Михайловичу та директору ФККіМ м. Калуш Яціву Ярославу Петровичу.

 

Пропонуємо Вашій увазі декілька світлин з концерту.